EN
English Praha Plzeň Brno

Naše maso

Nabízíme stařené, vyzrálé a odleželé hovězí maso plemene český strakatý skot a přeštické vepřové. Naším hlavním dodavatelem je Amaso, které spolupracuje s restauracemi Ambiente. Amaso vzkřísilo staré řeznické postupy a metody, jak na dobré české maso. U prověřených dodavatelů si vybírají konkrétní kusy dobytka a dohlíží na jejich stravu, zacházení i porážku. Maso si sami bourají a nechávají vyzrát. Nazmar při tom nepřijde ani kousek.

Uzeniny

Uzeniny vyrábíme podle tradičních receptur a kromě masa do nich přidáváme už jen sádlo, sůl, koření a čerstvý český česnek. Naše výrobky plníme do nejkvalitnějších přírodních střívek, aby při kousnutí hezky křupaly, a udíme je v kouři z tvrdého bukového dřeva.

Ostatní maso a uzeniny

V řeznictví prodáváme i další druhy oblíbených mas a uzenin, které znáte z restaurací Ambiente. Jsou od našich prověřených dodavatelů a za jejich kvalitu ručí naši šéfkuchaři.

Doplňkový sortiment

Zkrátka věci, které se vám budou hodit při vaření – koření, vývary, oleje nebo známé omáčky z restaurací Ambiente. Kromě toho u nás můžete koupit nádobí nebo nože, které sami používáme.

Naše maso
Dlouhá 39
110 00 Praha 1
nasemaso@ambi.cz

T: 604 237 533
U telefonu jsme během otevírací doby. Nebo pište na ereznictvi@ambi.cz – odpovíme do 24 hodin.

Přijímáme:
Ticket Restaurant, Gastro Pass, Cheque Déjeuner

Zobrazit na mapě
Otevírací doba řeznictví
Po–Čt11.00-22.00
Pá–So10.00-22.00

Otevírací doba Pasáž
Po–Pá08.00-18.00
So08.00-16.00