EN
English Praha Plzeň Brno

Jaroslav Bejda, Mladotice

Mladotice byly naším prvním a klíčovým dodavatelem přeštíků. Tamní družstvo se zasloužilo o jejich přežití – chovají je tu od roku 1976 a zdejší přeštická prasata jsou genovým zdrojem. Mladotičtí důsledně hlídají, aby čuníci neměli stejné předky tři generace zpátky. V Mladoticích se přeštíci rodí i odsud odjíždějí na jatka, která jsou vzdálená jen 15 minut cesty. Na vše dohlíží hlavní zootechnik Jaroslav Bejda.

Petr Pánek, Zbiroh

Zdejší zvířata běhají od jara do podzimu na pastvinách. Ředitel Jakub Červenka nám kdysi kývl na návrh chovat volky českého strakatého skotu. Ceníme si toho, že byl ochotný to kvůli nám zkusit. Za zootechnikem Petrem Pánkem jezdíme i s ostatními Ambiente restauracemi na exkurze. Se všemi tu máme velmi přátelské vztahy.

Štěpán Homoláč, Radostov

Chov přeštíků v Radostově na Královehradecku je poměrně mladý. Chlív jim tady vystýlají slámou teprve pět let. Na starost je má zkušený zootechnik Štěpán Homoláč, který si chov i přes větší náročnost oproti ostatním plemenům prosadil u majitele, kterým je společnost Chovservis. Kromě přeštíků se na farmě starají ještě o plemeno landrasa.

František Šitler, Mžany

Náš největší dodavatel čestru – volci odsud patří k nejlepším, je o ně dobře postaráno od narození až do jatečního věku. Zootechnik František Šitler je chovatelem srdcem i duší a kancelář mu zdobí desítky trofejí z výstav hospodářských zvířat. Nebojí se taky experimentovat – zrovna pro nás na zkoušku chová tři kravky. Sám si chová a udí drůbež, a nejen proto k němu vždycky rádi jedeme na návštěvu.

Vlasta Lacina Jiroš, Amaso

S našimi chovateli je v úzkém kontaktu společnost Amaso, která pod vedením Vlasty Laciny Jiroše dohlíží na stravu, zacházení se zvířetem i na porážku. Ve vlastní výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát suchou i mokrou cestou na steaky. Vyrábějí tady taky uzeniny podle prvorepublikových receptur.

Naše maso
Dlouhá 39
110 00 Praha 1
nasemaso@ambi.cz

+420 222 311 378

Přijímáme:
Ticket Restaurant, Gastro Pass, Cheque Déjeuner

Zobrazit na mapě
Otevírací doba řeznictví
Po–Čt10.00-19.00
09.00-19.00
So10.00-19.00

Otevírací doba Pasáž
Po–So10.00-18.00

Ve státní svátek 28. 10. máme otevřeno od 10 do 19 hodin. Obchod v Pasáži do 18 hodin.

Těšíme se na vás!